Post by josatingtrafof on Mar 5, 2022 11:08:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Forager ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Forager IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code nieograniczona liczba tokenów ▞▞▞
▞▞▞ Forager 2022 version ▞▞▞
W grze z kursorem jest wiele błędów. Przykładem może być kursor podświetlający gdzie indziej. To samo dotyczy umieszczania ogrodzeń i tak dalej, gdy jest to usterka i czasami niemożliwa do ustawienia, napraw ten błąd, który jest denerwujący. Poza tym gra jest dobrze wykonana i przyjemna w grze. Jest to dobra gra do zabicia czasu również w trybie offline. Gorąco polecam dla tych, którzy mają wolny czas i lubią gry grindowe.
Kontrole są okropne. Świetna gra, ale nie na urządzeniach mobilnych.
To dobry zakup. Godziny i godziny zabawy.
bardzo fajna gra. Używam zakładki S7 i fajnie by było, gdybym mógł użyć klawiatury i myszy
Dobrze, ale trochę błędów. Miejsca wykopalisk pojawiają się tylko w pustynnym biomie, co uniemożliwia postęp.
W filmach jest tak fajnie, ale kiedy je otwieram, zatrzymuje się na moim tablecie samsung tab e proszę naprawić
Ta gra jest epicka, ale czuję się źle bc Po prostu zabijam potwora z jedzenia, więc idk, ale dostaję odznakę za zabicie wszystkich potworów idk z jedzeniem, ale jest zabawna, ale proszę zrobić multiplayer w grze Forager, więc mój przyjaciel może dołączyć do mojego świata, proszę, zrób nową aktualizację jest łatwo zrobić grę wieloosobową na telefonie komórkowym, prawda? Gra 10/10, jeśli masz wolny czas, szybko się uzależnisz
Ma dobry potencjał, ale bramy i ściany nie działają i nie wiem, co robić, jest to bardzo niejasne i frustrujące, a zwrot pieniędzy zajmuje około 15 minut
Nie możesz utworzyć pliku zapisu, ponieważ przycisk nie działa.
Dla ludzi wiedzieć nie wiedzieć, że nie działa przycisk nowego świata, trzeba w ustawieniach nowych
Czekałem, aż ta gra trafi na urządzenia mobilne i w końcu tak się stało. Fantastyczny port niesamowitej gry.
sterowanie może być frustrujące, ale poza tym dobra gra
Wszystko, czego chciałem, warte swojej ceny!!
To świetna gra z mnóstwem grywalności, ale jednym problemem jest to, że naprawdę trudno jest po prostu umieścić na wysypisku jak drugi joystick lub ekran do umieszczenia wysypiska, ponieważ staje się to naprawdę bardzo denerwujące, po prostu ciągle się poruszaj, aby spróbować umieścić znacznik w oceanie
Byłoby fajnie, gdybyś dodał wiele, a tryb wieloosobowy był crossplayem. Poza tym... UWIELBIAM TĘ GRĘ.
Daję 1 gwiazdkę > Zasadniczo nie mogę nic zrobić , naciskam play i otrzymuję " wybierz swój zapis " i nie mogę tam nic zrobić , jedyne co mogę zrobić to przejść do ustawień i zobaczyć , co mogę zmienić , ale nie mogę grać . wszystko nie pozwala mi nawet zacząć ( utknąłem w menu ) Marnowanie pieniędzy nie polecam
Brak samouczka i nieoptymalne sterowanie - dlaczego możesz nawet uderzać we własne budynki i dlaczego postać tak bardzo tego chce?! „Otwórz menu!” I to wszystko. Nic więcej. Lepiej nie mieć złudzeń, że samouczek istnieje. Ciągle oczekiwałem dalszych porad lub kroków. Nie ma też samouczka walki, zginąłem na trzecim szlamie, ponieważ gra nigdy nie wyjaśnia, jak właściwie walczyć z różnymi rzeczami, więc po prostu zostałem trafiony każdym szlamem raz i umarłem - gra skończona. Muzyka i grafika były w porządku.
Mahjong Solitaire - Master Namizne igre vhx
Potrzebujesz zwrotu pieniędzy. Gra zepsuta, próbowałem dwa razy mając nadzieję, że to mój telefon, ale wygląda na to, że się myliłem
Po kilku godzinach robi się zbyt opóźniony
Forager Eventyr bow
Ogólnie jest to świetna gra, ale fakt, że jest to tryb dla jednego gracza na Androidzie, jest rozczarowujący. Proszę, zrób to dla wielu graczy
Takie niesamowite przeżycie. Mam już maksymalny poziom, ale gra ma prawie nieskończone doświadczenie. Uwielbiam aspekt muzeum.
Forager Eventyr bow
Podoba mi się ta gra, ale oszczędzaj chmurę, oszczędzaj, dlaczego tak długo?
Nie mogę nawet grać, nie tylko ja.
Nie mogłem grać... W menu wciskam play, prosi o wybranie pliku zapisu. Klikam jedyne gniazdo, które pokazuje... I nic się nie dzieje. Próbowałem odinstalować, zmienić uprawnienia itp., ale nic nie działa. To tak, jakby to nie był nawet przycisk. Aktualizacja: minęły już miesiące, problem nadal nie został rozwiązany i nie mogę uzyskać żadnej aktualizacji, jeśli kiedykolwiek będzie... Nie oczekuję już tego, deweloperów po prostu to nie obchodzi...
Fajna gra super fajna i uzależniona chcę w przyszłości dodać do niej więcej rzeczy Moja opinia o tej grze to 10/10 Kontynuuj dobrą pracę i życzę, aby ta gra trwała dalej
Nie mogę grać, kupiłem grę i nie mogłem rozpocząć nowej gry, wyświetliło się menu z symbolem i nic, co zrobiłem, nie wybrałoby go, zwracając mój zakup.
To obecnie moja ulubiona gra. Mam ciężkie ADHD i naprawdę dostaje pompowanie dopaminy.I mówię to, ponieważ jesteś nagradzany za samo uderzanie w różne rzeczy. Wrogowie nie są najgorsi we wczesnej fazie gry, ponieważ jest ich tak niewielu, ale w miarę postępów wszystko pogłębia się w tej ogromnej grze, która była tak zwodniczo prosta do rozpoczęcia. I to jest dziwaczne. W pewnym sensie może to być spowodowane brakiem opcji „wskaż i kliknij” do umieszczania bloków ziemi, płytek podłogowych, bram, ogrodzeń itp.
Naprawdę doceniam twoją grę, ale broń wygląda na zepsutą.
Naprawdę fajna koncepcja, ale sterowanie jest tak złe, że w zasadzie nie można w nie grać. Umieszczanie czegokolwiek (pochodni, ścieżek itp.) jest szczególnie frustrujące. Jeśli to kiedykolwiek zostanie naprawione, nie mogę się doczekać, aby ponownie w to zagrać.
Grałem w to na komputerze dawno temu i jestem bardzo podekscytowany, że pojawił się na urządzeniach mobilnych, miałem najlepszy czas grając w tę grę i robi się tak szalony, gdy możesz wykorzystać latarnie morskie (jeśli to nadal jest coś) tak czy inaczej. Jestem podekscytowany rozpoczęciem nowego. Mam nadzieję, że mają wsparcie dla modów lub dodadzą je w przyszłości, ale nawet bez tej gry zawsze zasłuży na 5 gwiazdek absolutnie niesamowite 👏 (nawet nie zacząłem jeszcze grać na telefonie komórkowym, ale już wiem od mojego doświadczenie na komputerze, że będą go kołysać)
To fajna gra. Kupiłem go 3 dni temu, już włożyłem w to 6 godzin. To fajna gra, ale z problemami. Z jakiegoś powodu pływające drewniane płytki zostaną przesunięte z ich rzeczywistej pozycji, co uniemożliwi umieszczenie kolejnej w miejscu, w którym powinna się znajdować, ale nie można tam chodzić. Ponadto prawie niemożliwe jest umieszczenie ogrodzeń, składowisk odpadów, dróg, a niektóre budynki są denerwujące, aby spróbować wejść w interakcję. Ponadto kontroler jest fajny do zabawy, ale sprawia, że doświadczenie jest irytujące. Zabawna gra, napraw
Gra jest niesamowita i super fajna. Ale jeden problem polega na tym, że nie mogę odrodzić bossa bez problemów. Ale to nie ma znaczenia, że gra nadal jest świetną grą.

Odinstalowana i zwrócona po 5 minutach. Kontrolki są bezużyteczne. Bez powiększenia, nie można „dotknij, aby wybrać, co wybrać”, postać biegnie zbyt szybko i przechodzi w „tryb letni” i nie chodzi normalnie. Używany jest również pełny wyświetlacz, więc zawartość ginie w zaokrąglonych rogach (i dziurkowanym aparacie) mojego telefonu. Wygląda na to, że został stworzony na komputer, a nie na telefon. Wygląda jednak dobrze.
Straszna gra….. widziałem tyle o niej na YouTube, ale teraz, kiedy ją kupiłem, nie mogę nawet grać… Za każdym razem, gdy ją uruchomiłem, utknąłem na wybranych zapisz dane i kiedy nacisnę nic tak się dzieje, napraw to, naprawdę chcę wypróbować tę grę
Jak dotąd fajne gry. Nie powinienem był przechodzić do opcji, aby zmienić go na tryb dotykowy na moim telefonie, z dala od trybu kontrolera, aby grać, co wydaje mi się głupie, może zmienić to na domyślny
Forager to naprawdę fajna gra i w 100% warta swojej ceny.
Nie można zacząć. Nie można „wybrać zapisu” po pierwszym naciśnięciu Play. Google Pixel, Android 11.
Zabawna, relaksująca gra przygodowa o przetrwaniu z doskonałym rytmem. Niesamowite jest to, że solowy programiści indi wychodzą z niesamowitymi wrażeniami na Androidzie.
Świetna gra, ale system budowania podłóg, ścian i bram jest wadliwy. Komponenty nie są umieszczane w miejscu, na które wskazuje kursor. Co więcej, czasami niemożliwe jest namierzenie określonych obszarów za pomocą bram, ale nie za pomocą innych narzędzi. Zmień umieszczanie tych elementów w tym samym systemie, co budynki lub nasiona. Zaktualizuje ocenę po wydaniu poprawki.
Forager Avanture tzk
Wszystkim osobom, które twierdzą, że nie mogą utworzyć bezpiecznego pliku, musisz najpierw zmienić wejście na Touch w Opcjach
Uwielbiam ten pomysł i musi być świetną zabawą na PC. Niestety, nie zostało to dobrze przetłumaczone na telefon komórkowy, a interfejs działa przeciwko tobie: ciągle przypadkowo uszkadzam własne budynki i uważam, że niemożliwe jest zbudowanie/umieszczenie rzeczy dokładnie tam, gdzie chcę. Chciałbym tylko, żeby system automatycznego kierowania działał prawidłowo, ale nie działa on nawet zgodnie z intuicyjną (i zwyczajową) zasadą „priorytetu 3x3”.
Uwielbiam tę grę tylko z opóźnieniem na telefonie
Fajna gra
Bardzo dobra gra, ale znalazłem błąd, który polega na tym, że nie mogę budować bram lub ogrodzeń obok siebie To dziwne
Gra jest naprawdę fajna, bez wątpienia będziesz się dobrze bawić, chyba że korzystasz z chromebooka bez ekranu dotykowego. Pomyślałem, że może mógłbym użyć wasd, ale nie mogłem.Deweloperzy proszę o dodanie sterowania klawiaturą, aby gra była trochę łatwiejsza, ponieważ teraz muszę klikać myszą, aby się poruszać.
Nie wiem dlaczego, ale nie mogę zapisać i odtworzyć ive pobranych dwa razy. To nadal nie zadziała
Nie chodzi o to, że ta gra jest okropna ani o coś, po prostu sterowanie jest bardzo frustrujące, trudne do umieszczenia nasypu i dekoracji, i próbowałem grać w trybie trudnym, w końcu umierając, ponieważ nie mogłem trafić w szkielet Mam nadzieję, że w następnej aktualizacji to się stanie być naprawionym
Uwielbiam tę grę, ale czy możesz dodać więcej zwierzątek, takich jak smoki, wilki i tym podobne?
Słuchaj, nie będę cię okłamywać, ta gra to świetna zabawa, grałem w nią na PC i świetnie się bawiłem, więc kiedy zobaczyłem, że jest dostępna w podróży, wydawało się to idealnym zakupem w tej cenie było zaoferowane. Krótko mówiąc, sterowanie sprawia, że ta gra graniczy z niemożnością. . Kup tę grę na PC
Gra jest tak zabawna, jak tylko może być, ale jest pełna błędów i trudna do kontrolowania. Inteligentny kursor sprawia, że uzyskanie właściwej rzeczy jest prawie niemożliwe. Co jakiś czas „joysticki” przestają działać i nie mogę się ruszyć. Moją ostatnią kroplą było to, że rzeczy, które stworzyłem, zaczęły znikać. Nic więcej. Tylko rzeczy, które stworzyłem. Nie po jednym lub dwóch dniach w grze. Ten sam dzień. To się nigdy nie zdarzyło w grze mojego przyjaciela i grali dłużej. Teraz część moich zasobów została zmarnowana, więc nazywam to zakończeniem.
Forager Avanture tzk
Forager Avanture tzk